Limpa ja mereröövlid

Järsku kuulis limma voodi alt häält, seal oli üks kaisukas. Limmal tuli meelde, et selle kinkis ta tädi Vaike. See kaisulooma rääkis nii titalikult Limma arust. Limma küsis kas see kaisuloom teab kus Limmo on ja kaisuloom natuke teadis. Kaisuloom ütles, et nad läksid läbi seina ja kui tahad ka minna pead kolm korda haigutama. Limma haigutaski ja järsku oli ta Limpaga ja kaisukaga teises ilmas. Limpa mõtles, et las kaisukas nuusutab äkki tunneb mingit lõhna. Limma mõttes oli see imelik aga nad proovisid ikka. Ja hakkasid edasi liikuma.

Limmo küsis padjalt, et kes te olete. Padi ütles, et nad on mereröövlid. Limmo küsis, et mis te minust tahate. Sa hakkad olema meie ori. Limmo küsis, et miks. Padi ütles, et meil on vaja koristajat. Aga Limmole see mõtte ei meeldinud.

Limma, Limpa ja kaisukaru jõudsid kuhugi majani kus terve aed oli patju täis. Siis tuli Limmo, Limpa ning kaisukaru juurde nende hoolitseja unemati. Limpa ja Limma küsisid kas te ei ole näinud ühte kurja patja. une mai ütles, et neil pole ühtegi kurja patja ja nad pole sellist näind. Limma,Limpa ja kaisukaru hakkasid edasi liikuma.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Limpa ja mereröövlid